Ενημέρωση

Ενημέρωση σχετικά με τον ιο Covid-19

Στο σημερινό κλίμα αβεβαιότητας που περιβάλλει τα ταξίδια, θα θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να σας γράψουμε για λογαριασμό όλων των ανθρώπων του Poseidonio Hotel.
Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ασφάλεια των μελών, των υπάλληλων μας αλλά πρωτίστως των πελατών μας ήταν και είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας.
Πάνω από οτιδήποτε, ελπίζουμε ότι εσείς, η οικογένειά σας και οι φίλοι σας είστε ασφαλείς.

Το Poseidonio Hotel παρακολουθεί στενά την παγκόσμια κατάσταση και λαμβάνει ενεργά μέτρα για την άμβλυνση του αντίκτυπου και της εξάπλωσης του COVID-19, γνωστό και ως το νέο Coronavirus. Αυτή η επέκταση του COVID-19 μας οδηγεί στην υπακοή και προσαρμογή στις οδηγίες και τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, πάντα με στόχο την υπεράσπιση της υγείας των επισκεπτών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας.

Ελπίζουμε ότι ο πανδημικός κύκλος θα τερματιστεί το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε ασφαλείς συνθήκες για όλους.

Προστασία των επισκεπτών

Το Poseidonio Hotel συνεχίζει να συνεργάζεται με τις τοπικές υγειονομικές αρχές, τηρώντας αυστηρά τις συμβουλές τόσο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Υγείας (EU-OSHA) όσο και από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με το τοπικό Κέντρο Υγείας Τήνου που βρίσκεται 1 χλμ. από το ξενοδοχείο μας.

Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ότι οι επισκέπτες και τα μέλη του ξενοδοχείου μας να αισθάνονται ασφαλείς στο ξενοδοχείο μας. Για να διασφαλιστεί αυτό, οι αξιόπιστοι εμπειρογνώμονες μας έχουν συμβουλεύσει τις ακόλουθες αλλαγές στα ήδη αυστηρά προγράμματα καθαρισμού:

  • Όλοι, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών και των μελών του ξενοδοχείου μας, έχουν εύκολη πρόσβαση σε σημεία απολύμανσης με χειροκίνητα τζελ απολύμανσης, θερμόμετρο και γάντια.
  • Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά και απολυμαίνονται διεξοδικά σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές με υψηλή χρήση, όπως την τουαλέτα, τα κρεβάτια, τις πόρτες, κλπ.
  • Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι καθαρίζονται τακτικά και διεξοδικά σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές με τη συχνότερη χρήση, όπως λαβές στις πόρτες,ασανσέρ, αίθουσα πρωινού κλπ.
  • Όλα τα μέλη της ομάδας μας υποβάλλονται σε έλεγχο θερμοκρασίας κάθε μέρα για να εξασφαλίσουν ένα υγιές περιβάλλον εργασίας.
  • Η συνεχής ενημέρωση έχει τεθεί σε εφαρμογή για να εξασφαλίσει ότι τα μέλη του ξενοδοχείου μας είναι πλήρως προετοιμασμένα να παρέχουν πληροφορίες και ενημερώσεις στους επισκέπτες μας.

Επικοινωνία

  • +30.22830 23123
  • +30.22830 23121
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
.
.
.
© ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ Hotel Ο.Ε. | ΜΗΤΕ:1178Κ012Α0144500 | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders
top